Import firmanavn, parfume, hudpleje kosmetik make-up og farmaceutiske produkter gaver og premium produkter stormagasin smykker engros


LUNG JYI INDUSTRIAL CO.,LTD.

Mit billede
Taiwan
Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc. TEL:886-6-2820480,2822432,2833368 http://www.perfume.com.tw/english/
Lunge Jyi er Taiwan baseret forhandler af Engroshandel øverste mærke kosmetik, parfumer & gave sæt til handel & eksportere til specialty butikker, megen eller detailforretninger. Vi er dedikerede i giver dig med et bredt udvalg af ægte brand navne fra alle hjørner af verden. Vores virksomhed tilbyder et komplet udvalg af de mest op-skala og skærkant produkter, som omfatter parfume duftstoffer, mænds perfume、women perfume、mini parfume, hudpleje, kosmetik, farve kosmetik, parfume gave sæt, huden pleje gave sæt, kosmetiske GIF-sæt, hårpleje, styling produkter, organ pleje, bad og organ tilbehør, makeup tilbehør, farve kosmetik tilbehør, fashion dekorationer, gave sæt, dekorativ produkter, japansk lyst produkter osv. Tel:886-6-2820480,2822432,2833368

http://www.perfume.com.tw/english/

onsdag den 15. april 2009

Den sex appeal af "kropslugt"




品牌
ESCADA
品名
情定夕陽男性香水_男性香水
存貨

規格/說明
100mlv. 1299$2270 產品說明: 2007年來自ESCADA全新推出的限量版香水Sunset Heat情定夕陽,在台灣已經成為香水迷不可錯過的夢幻逸品!而今年ESCADA首次針對年度限量版推出男香,讓喜歡甜香的姊妹們今年也可以幫男友一起添購,讓愛情幸福佳溫!而今年的主打的形象廣告是一對情侶依偎在夕陽下,不過小編比較喜歡這張女生版的,一樣是夕陽,對香版的廣告似乎天都快黑了,而這張則比較明亮,還閃耀著夕陽的餘暉,給人的感覺也較為自然、明亮、愉悅。    清新木質調 Eau de Toilette Spray 前味 南非菩提、柚子、加州檸檬、楊桃 中味 海風、薰衣草、扶桑花、碎綠葉 後味 麝香、浮木、琥珀
銷售類型
Wholesale




Den sex appeal af "kropslugt"

Hvert organ har sin egen iboende fysiologiske lugt, lugten kan ofte ikke let at være sin egen lugt, og kan kun føle det næste talent. På grund af forskelle i levende miljø, beskæftigelse, arbejdsforhold, denne iboende fysiologiske ånde, ofte fremmed lugt til at dække op, selvfølgelig, disse fremmed lugt ved at vaske for at fjerne gendanne menneskelige har været atmosfære. Pigen beliggende i omfavnelse af en mand, ofte en mand, der er udøvelse af en følelse af sikkerhed, i virkeligheden, de følelser af mænd i den slags "mandig" er en vigtig faktor.

For lugtesansen, generelt flere kvinder end mænd er mere følsomme over for, og iboende fysiologiske kvindelige krop lugt end mænd stærke, vil dens styrke ændres med ændringer i menstruationscyklus. Vi har ofte denne oplevelse, at gå om natten, en ung pige styrtede fra siden tur, gå mod mig en berusende duft, så du vil føle en ubeskrivelig godt. Denne følelse fandt sted i den Kjerlige, som bliver til glæde og fornøjelse af det ene køn, der er ingen tvivl om kærligheden til at have en vis rolle i at fremme. Bit unge har beskrevet denne form for følelse: i en gadelygte sort gyde, en mand skyndte sig bort fra mig, kan jeg ikke se hende (hans) ansigt, ved jeg ikke er mand eller kvinde Men jeg føler? til en eneste kvinde at have en varm og aromatisk, det giver mig stor glæde, så i mit sind, straks opstå ud af en smuk pige billede, og en ikke-idé ... ", kan vi se, lugte hvor stærkt ønske kan blive vakt.

Dog vil den dårlige lugt blive en hindring at elske, men også alvorligt påvirke kvaliteten af ægteskabelig sexliv, eller endda hæmning af seksuel lyst til at producere.

Forskellige tidspunkter, forskellige racer, forskellige enkeltpersoner for lugt præference var anderledes. Nogle mennesker kan lide elegant, lys, blev det forudindtaget mod rige, stærke, og endda nogle folk som kropslugt, og det resulterende seksuel tilfredsstillelse af lugtesansen, har nogle forskere kaldt olfaktoriske kærlighed. Dagens Europa og USA mænd og kvinder at forfølge en kropslugt lignende, men mere stærk musky duft, de mener, at lugten er fuld af ingredienser, der kan gøre deres seksuelle lyst øget betydeligt.

gifts wholesale

Seksuel tilfredsstillelse, lignende mål



品牌
CLINIQUE 倩碧
品名
紫晶唇眸淨妝露_臉部卸妝
存貨

規格/說明
125ml 490 $ 650 產品說明: ◆溫和且快速卸除 不刺激肌膚 可減輕緊繃 感 ** ◆使用方式:使用前先搖勻,倒少許於棉球 上,擦拭於眼部和唇部
銷售類型
Wholesale




Seksuel tilfredsstillelse, lignende mål

Det er allerede konstateret, at mange dyr, insekter stole på en speciel lugt for at tiltrække det modsatte køn og justere parringstiden. Moskus civet er en velkendt krydderi, næsten alle romantisk duftende skal begær bølger har bestanddele i parfume. Begge krydderier er afledt af moskus rådyr og civet, deres primære opgave er at tiltrække kvindelige kammerater. Moderne Bionics at bruge en speciel lugt for at tiltrække en måde at fange og dræbe mange skadelige insekter, men også opnåede glædeligt resultater i biologernes forskning om køn lugt er i ascendant. Hvis den person, et par dage ikke tage et bad i den varme sommer, kroppen lugt er altid ubehageligt, og endda kan få mest muligt ud af de omgivende mennesker, herunder selvstændig træt. Men mennesker også eksisterer lignende mål på seksuel tilfredsstillelse, når biologiske fænomener. Omhyggelig observation vil finde rundt, mange mennesker svedtendens, stærk lugt af hende, at han eller hun var nonchalant tæt beliggende sammen, nogle endda grådigt suger lugt, som ud over den psykologiske og følelsesmæssige harmonisk Ud over de rent biologiske faktorer også spiller en fantastisk rolle. Nylige undersøgelser har vist, at den menneskelige krop har en speciel lugt, lugten ændringen i forskellige situationer og scenarier. Kærlighed mænd og kvinder vil være meget specifik for snuse duften af ​​denne, og lugten forfriskende, gnister en uendelig ømhed, vil de nemt at skelne deres egen i en lang række af lugt, specielle, eksklusive, i andre synes at være "lugt" lugten. Seksuel tilfredsstillelse, lignende mål er køn en dybere mening. Begge ægtefæller til at bevare et godt helbred, at skabe en mere behagelig lugt atmosfære i deres egen unikke lugt, ingen tvivl om det er OK at nyde en højere grad af livet.

wholesale fragrances

Parfume, kvinder andet lag af huden



品牌
CLINIQUE 倩碧
品名
紫晶卸妝膏_臉部卸妝
存貨

規格/說明
125ml 590 $ 1050 ◆產品說明: 在清除頑固的臉部和眼部化妝的同時,依然保持肌膚的天然滋潤平衡。當在肌膚上按摩時,其絲絨狀軟膏會轉化為絲般的潔面油,拭去臉上的雜質,輕易溶解難洗淨的化妝品甚至蘊含遮光劑的防曬品,令肌膚感覺出奇地柔軟、清新和舒適。創新的轉化配方,糅合溫和的舒緩作用及優質的卸妝效果。幼滑的軟膏溶化成名貴的油份,能輕鬆地塗勻整個臉部;當與水混和後,油份便隨即轉化為輕盈的乳液。沖洗簡易,適合所有類型的肌膚。 ◆使用方法在乾淨且乾燥的掌心按壓適量卸妝膏,均勻塗抹在乾燥的臉部肌膚,用水加以按摩乳化後,在用清水洗淨即可。
銷售類型
Wholesale



Parfume, kvinder andet lag af huden

Se Van Goghs "Solsikker", vil du helt sikkert være iøjnefaldende gule af chok. Hør Bachs "Ave Maria", vil du sandsynligvis blive rørt til tårer. Hvorfor? Hvorfor er kunst! Hvis en kvinde passere dig ved denne tid, i virkeligheden du ikke har tid til at se sin vært for spil, men du stadig vend ryggen voldsomme stare blikke, og derefter trække vejret næse, indstille tilstand af indre fred. Hvorfor? Ingen grund. Det er kunst, parfume kunst!

Den parfume er det andet lag af huden kvinde, elsker dig, elsker livet, kvinder er mere eller mindre har et par flasker af din yndlings parfume. Men den korrekte brug af det til kvinden roligt i Ruoyouruowu duft i show elegance.

Smagen er et "point", at parfume er "linje", Eau de Toilette er brugen af ​​"ansigt". Den lavere koncentration, jo bredere for udtværing.

Inde i albue og knæ side at gøre aroma yndefulde, holdbart, to vigtige punkter! Aftørring i pulsen på sund fornuft, og gnid indersiden af ​​din albue eller knæ i siden af ​​bedre: denne hudtemperatur, regelmæssige aktiviteter, ville være mere effektiv formidling af aroma. Det samme som den indvendige side af venøse del af håndleddet, og hyppige muligheder for kontakt med ting, og snart forsvandt, selvfølgelig ikke så god som at tørre i pulsen på det sted, og verden udenfor hensigtsmæssigt at beskytte den indersiden af ​​albuen og knæet side, der ikke er mere end Disse to bedre dele.

Øre-og bagsiden af ​​halsen på den aroma Ruoyouruowu fyldte luften, ved, hvordan man styre doseringen er mest effektiv Raiders lov.

Men aroma af processen er bottom-up. Vil du varer det ville være svært. Taljen er styrken af ​​skillelinjen af ​​parfume. Taljen er formidling af diset del af elegant aroma. Skal dog også overveje, trække skillelinjen af ​​aroma. Såsom et måltid eller et besøg i en andens hjem og parfume skal være mere under end normalt poleret, det er sund fornuft. Hvis du tør omkring halsen, ørerne, varm luft opad drift, vil duften følger svømmeren, for at ikke bidende parfume bløde, skal gnide i lidt lavere end taljen.

Store menneskemængder eller lukkede rum, gnid rockende dele, såsom fødder, ankler, inde i skørtet ...

Selv om meget få mennesker bruger parfume i strømper på, men sat på før den første sprøjte med en dyse spray, der er overraskende svag smag og aroma kan opretholdes. Det er vanskeligere end aroma gnide huden forsvinder.

Mænd elsker at lugte duften fra håret, igen fingerspidserne! 80% af mandlige tilfælde,.

Må ikke placeres i sollys lægger på parfume og alkohol i eksponering vil efterlade pletter på huden, hvis du virkelig ønsker at nyde den aroma, fakultativ ikke-alkoholiske duft shower gel bad i solen. Når vaner i en bestemt smag, vil du uforvarende belagt end nogensinde før. Den optimale koncentration er inden for arms længde, kan andre lugte den vidunderlige duft. Kan ikke afgøre, om de er malet for meget, så spørg en ven til at hjælpe.

Generelt bedre kvalitet af parfumen kan opbevares i 3-5 år. Undgå udsættelse for sollys i et køligt, tørt sted. Kan opbevares i køleskab, men kun en let duft. Smagen er ikke for koldt eller overophedning vil påvirke smagen. Hvis overskud af en lille parfume, farve, uklarhed, kan tilsættes til ethanol fortynding.

beauty